De praktijk is vol en de wachtlijst is daarom voor onbepaalde tijd gesloten. U kunt zich momenteel niet aanmelden. 

Voor Marieke van der Avoort geldt dat het budget voor CZ voor 2020 beperkt is; nieuwe patienten van CZ kunnen eventueel in zorg na overleg en coulance CZ.
  • onze praktijk hanteert geen wachttijd tussen het eerste gesprek en start behandeling
  • er is geen verschil in wachttijd voor verschillende hoofddiagnosegroepen
  • de wachttijd kan verschillen per zorgverzekering / uw polis in verband met omzetplafonds bij de verschillende zorgverzekeraars


Wij richten ons op gespecialiseerde GGZ.  Dat betekent dat er sprake moet zijn van een verwijzing voor gespecialiseerde GGZ. Verwijzingen voor behandelingen in de Basis GGZ nemen wij niet in behandeling.  Graag ontvangen wij de verwijsbrief vooraf (scan via beveiligde email, kopie per post) . Dit zodat wij kunnen nagaan of deze voldoet aan de daarvoor gestelde eisen. Dit doen wij om problemen met vergoedingen voor u en ons achteraf te voorkomen.

  

Opmerking op verzoek NZA:    “Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

 

N.B. In spoedeisende gevallen neemt u altijd contact op met uw huisarts (of buiten kantooruren met de huisartsenpost)